indicke-konopi

Wednesday, August 23, 2006

Dobrou chuť!

Tradičním způsobem konzumace marihuany je nejen kouření, ale i přijímání drogy v potravě. Za zmínku stojí samozřejmě marokánky. Jde o ono cukroví, jež se běžně prodává v obchodech se sladkostmi. Dnes je naše čokoládovny vyrábějí podle pozměněného receptu. V původních, arabských marokánkách byl totiž kromě medu, oříšků, datlí, cukru, kakaa a vanilky ještě hašiš. Jejich domácí výroba je nenáročná a každý má možnost vyzkoušet, jestli má cukrářský talent.

Tráva se dá rovněž používat při přípravě masa, jako koření. Její specifická chuť výrazně obohatí jídelníček a při přípravě bílého masa sami zjistíme, jak rozšiřuje chuťovou nabídku pokrmů z kuřete nebo králíka. Velice chutný je i grassburger - sekaná s trávou, vhodná například na party, kde se sejde více přátel. Účinky drogy se projeví pomaleji než při kouření, ale mají delší trvání.

Z trávy jde připravovat i čaj, případně se vaří v mléku. Nemám s podobnými experimenty dobré zkušenosti, ale - vynalézavosti se meze nekladou a každý je svého receptu strůjcem.