indicke-konopi

Thursday, October 12, 2006

Ve středu po poledni se v klubu objevila podivná skupina. Vyšetřovatel, technik, Kolík a další policista (jak se ukázalo, z protidrogového). Pod záminkou rekonstrukce prošmějdili celý objekt, vrátili přístroje a spokojeně odjeli.

Když skončil ten večer program, dali si tři lidé z personálu klubu u baru jointa. Poseděli čtvrt hodiny a šli domů - chýlilo se k ránu. Druhý den je sebrali.

Nejdřív to vypadalo, že jde o jakési dovysvětlení k vloupačce. Když se ale policisté začali vyptávat, bylo vše jasné. Věděli toho hodně. Že několik lidí z klubu trávu pěstuje. Že většina z nich kouří. Že se den předtím, po zavíračce, kouřilo na baru. To je nejpikantnější - parta z Klubu 19 se zná léta a věří si. Existenci bonzáka mezi sebou vylučují. Zpravodajská technika? Několik hodin jsme hledali štěnice. To, že jsme nebyli úspěšní, nic neznamená. Jsme amatéři. Každopádně je záhada, odkud měla policie poslední informace. Prokurátorka, která vyšetřování dozoruje - JUDr. Nina Brožová - totiž souhlas k použití zpravodajské techniky nedala.