indicke-konopi

Thursday, March 27, 2008

Pěstování marihuany

Jak se pěstuje marihuana (Konopí)
Za prvé je nutno říci, že ilegálně. Nepěstujte trávu!
Je to nebezpečné pro náš stát, vaše spoluobčany, vaše zdraví a světový mír.
Napomáháte tím drogovým mafiím, snižujete hrubý národní produkt.
Pěstujte ječmen a chmel!
Existují dva hlavní směry. Buďto se pěstuje venku, nebo se pěstuje doma. Oba tyto přístupy lze samozřejmě kombinovat. Někteří předpěstují doma a dopěstují venku. Naprostá většina pěstitelů alespoň doma klíčí.
Domácí pěstování
Má velkou výhodu. Rostlinky jsou pod neustálou kontrolou. Pěstitel je s nimi v kontaktu prakticky denně. Může reagovat na jakékoliv změny. Naučí se porozumět požadavkům rostlinek.
Nevýhod je také dost. Při pěstování doma, je třeba rostlinkám zařídit umělé osvětlení a to žere elektřinu a elektřina zase žere peníze. Dalším nebezpečím je, že pokud k vám vtrhne policie (pochopitelně musí mít povolení k domovní prohlídce), težko budete tvrdit, že vám tu skříň plnou rostlinek, zapojenou do elektrické zásuvky někdo podstrčil.
Pro pěstování marihuany jsou důležité tyto tři složky.
1. Světlo
2. Půda
3. Oxid uhličitý
To platí pro pěstování čehokoliv. Rostliny fungují jako chemické továrny. Pomocí světla přeměňují oxid uhličitý na kyslík a získaný uhlík využivají na svůj růst. Ke svému růstu dále potřebují tři důležité prvky, které získávají z půdy:
• N - Dusík
• P - Fosfor
• K - Draslík
Toto jsou zároveň tři nejdůležitější složky všech běžných hnojiv. Obsah těchto prvků ve hnojivu se udává většinou v procentech. Například mi tu zrovna na stole stojí lahvička hnojiva jménem Harmavit Speciál. Obsahuje 10% Dusíku, 9.5% Fosforu a 10.5% Draslíku. Takovéto hnojivo budu označovat 10-9.5-10.5, nemá smysl to označovat takto přesně bude stačit 10-10-10. Existují dokonce i 20-20-20. To jsou velmi silná hnojiva. Živiny zpočátku dodá kvalitní půda. Při pěstování doma se vyčerpá a je třeba později dodat hnojivo. Projděme si postupně ony tři hlavní činitele.

Labels: