indicke-konopi

Wednesday, April 11, 2007

Když referující doreferoval,

byla tiskovka. Přišli tři novináři. Jenom na okraj - den poté, kdy se konala tiskovka D.E.A., tedy druhého tábora, jich přišlo řádově víc.

Proti nim zasedli dr. Bém - zástupce pořadatelů semináře - a příslušníci obou táborů. Za represní orgány JUDr. Vladimír Král z Ministerstva spravedlnosti a JUDr. Miroslav Borník - pražský policejní ředitel.

Za zahraniční účastníky Daniel Meier Katkin, děkan a profesor na katedře kriminologie a trestního práva Floridské státní university, člen vládní poradní skupiny právního systému pro mladistvé a prevence deliktů, autor dvou knih a více než třiceti článků k tématu kriminologie a trestního práva. A profesor dr. Frederik C. Ruter, který je od roku sedmdesát dva profesorem trestního práva na amsterodamské universitě, ředitelem Institutu trestního práva, dále je soudce u Amsterodamského soudu, člen Benelux Commission pro unifikaci právního systému Belgie, Lucemburska a Nizozemska, děkan Právního programu pro policisty Královské nizozemské vojenské policie a v letech 74/76 předseda nizozemské sekce Amnesty International.